Seleb

Chord Gitar Wes Tatas – Happy Asmara dari Kunci Gitar C, Lengkap dengan Video Klipnya

Chord gitar Wes Tatas dapat disimak di dalam artikel berikut ini. Tak eleng eleng mbiyen Tau ngomong opo Arep ngancani aku tekan Pungkase umurku Nanging saikine Kowe ninggal janjine Ibarat banyu mili Wes tekan segoro

Cobo dadi aku kuat po atimu Mesti kowe sambat ora kuat Aku uwes ora pengen lara Atiku wes tenang Wes tak anggep ilang Layangan sing tatas Tondo tresnoku wis pungkas Mabur duwur ngalang alang Yen nibo dadi kenangan Kowe sing tak eman eman Ninggalke roso kelaran Opo iki wes takdire Aku ikhlas aku pasrah Wes tak ngalah

Cobo dadi aku kuat po atimu.. Mesti kowe sambat ora kuat Aku uwes ora pengen lara Atiku wes tenang Wes tak anggep ilang Artikel ini merupakan bagian dari KG Media. Ruang aktualisasi diri perempuan untuk mencapai mimpinya.

Leave a Reply

Your email address will not be published.